Home / archiefcentraal / zusjes hulsebos stoppen met bloemenzaak

zusjes hulsebos stoppen met bloemenzaak

Vanwege het feit dat er nog veel voorraad en inboedel is, wordt er op zaterdag 18 en zondag 19 december een Vrije Kavel Verkoop georganiseerd. Zowel de inboedel als producten zijn kavels. De formulieren kun u tijdens bezichtiging invullen en inleveren in de winkel. De winkel is geopend op zaterdag 18 december, van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag 19 december van 11.00 tot 15.00 uur. De kavels kunnen ’s maandags 20 december worden opgehaald in de winkel van 9.00 tot 17.00 uur.

“Als laatste willen wij alle klanten bedanken voor de mooie elf jaren die wij met u hebben mogen ervaren. Met veel plezier en gezelligheid kunnen wij terug kijken op een mooie tijd,” blikken ze zusjes terug.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.