Home / archiefcentraal / zomerse taferelen op winterse barbecue

zomerse taferelen op winterse barbecue

Geen korte broeken, zeker geen slippers en al helemaal geen zomerse temperaturen. Met een graadje of 5 in de buitenlucht, kwam er een mannetje of 110 de vleesjes op het rooster gooien. Buiten het vlees op de grill om het op te warmen, binnen eten om zelf ook weer warm te worden.

Bij de winterse barbecue ontstond een heerlijk ontspannen sfeertje, bezoekers kwamen naarmate de avond vorderde steeds meer in feeststemming, tot aan het einde van de avond de parallellen met een apres ski-hut getrokken konden worden.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.