Home / archiefcentraal / zinderende finale madhouse darts toernooi

zinderende finale madhouse darts toernooi

De 25e editie van het Madhouse Darts Toernooi in Café De Gouverneur is wederom gewonnen door Jan Willem Bannink. In een zinderende finale die pas om 02.30 uur het einde zag, nam Bannink voor de derde keer achtereen de titel in ontvangst. Marco Visser kwam in de finale nog wel met 2-0 in sets voor, maar zag Bannink de laatste drie sets winnen. De derde plek was er voor Dennie Broeks, die Wilco van Ree klopte in de strijd om de derde en vierde plaats.

In het hele toernooi werd er zestien keer 180 gegooid. Organisator André Paalman, die tevens afscheid nam na 25 jaar het toernooi georganiseerd te hebben, sprak over een toernooi met een zeer hoog niveau. Nog nooit was de finale zo laat begonnen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.