Home / archiefcentraal / ziggo tmf vervangen door slamtv

ziggo tmf vervangen door slamtv

Meest opmerkelijke wijzigingsvoorstel is de komst van SLAM!TV op de plek van TMF. TMF heeft zelf besloten alleen digitaal te willen uitzenden en de zender om te vormen tot Kindernet/Comedy Central. De programmaraad vindt het jammer dat hierdoor in het analoge basispakket geen muziekzender meer zit en adviseert daarom de nieuw op te zetten SLAM!TV in het basispakket. De programmaraad doet wel een verzoek aan Ziggo om Kindernet/Comedy Central en Nickelodeon op te nemen in het standaardpakket

Verder wil de programmaraad een extra documentairezender opnemen in het basispakket, namelijk National Geographic Channel. Deze zender komt dan op de plek van BBC 1, die naar het standaardpakket gaat. Als reden voor deze wijziging, worden de betere kijkcijfers van NGC aangedragen.

Voor het radiopakket voor 2011 wil de programmaraad 100%NL opnemen in het basispakket. Dit komt mede door stijgende luistercijfers in het luistergebied. 100%NL komt in de plaats van Radio 6, dat verhoudingsgewijs minder luisteraars heeft. Verder wordt op verzoek van luisteraars het NDR 3 Kultur in het basispakket geplaatst. NDR 1 gaat daarom naar het standaardpakket.

Op 13 december stelt de programmaraad het definitieve advies vast. Het volledige conceptadvies staat op www.programmaraad-ijsselland.nl. Via deze site kunnen Ziggoabonnees ook reacties op dit advies geven.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.