winnares fotoactie neemt prijs in ontvangst

Karin in het Veld is de winnares van de fotoactie ‘herfst’. Eerder meldden we al dat ze gewonnen had. Ze heeft intussen ook haar prijs in ontvangst genomen. Zelf zei ze het volgende over de foto:

‘’De winnende foto is gemaakt op een herfstdag waar ik een hele middag foto’s heb lopen te maken in het Reelear te Raalte. Gewoon met een compactcamera dus niet met zo’n grote professionele. Ik moest daarna nog even naar het centrum van Raalte en zag ineens op de parkeerplaats achter De Fotograaf deze prachtige boom. Daar heb ik hem gemaakt en wist toen al dat dit de mooiste foto was die ik de hele middag gemaakt had. Kun je nagaan: gewoon op een parkeerplaats. Ik heb deze foto van heel laag gefotografeerd; dat had ik net van de fotograaf geleerd. Die gaf me het advies “ga eens wat vaker op de grond liggen als je een foto maakt!” Het resultaat is bekend.’’

De nieuwe actie heeft als thema ‘winterbeelden’. Als je dus ergens een mooi winterbeeld tegenkomt, twijfel niet, schiet het plaatje en stuur hem in. Sinterklaas- en Kerst- en Oud en Nieuwfoto’s horen natuurlijk indirect ook bij de winter. Foto’s van deze feesten zijn ook van harte welkom.

Meedoen aan de actie is gratis en heel simpel. Je stuurt je foto in op fotograaf.sallandcentraal.nl en misschien win jij wel die fotoshoot. De fotoacties worden mede mogelijk gemaakt door De Fotograaf in Raalte, Herenstraat 64. Kijk voor meer informatie over De Fotograaf op staging2.defotograaf.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.