willy lourenssen 2010 afscheid van de raad

“Mijn huwelijk met Herman en mijn afscheid als raadslid waren gebeurtenissen die in mijn geheugen staan gegrift wanneer ik aan het jaar 2010 word herinnerd. In mijn leven volgen vrolijke en minder vrolijke gebeurtenissen elkaar nogal snel op. Een lach en een traan liggen bij mij dicht bij elkaar. Als sterrenbeeld weegschaal heb ik me daar intussen mee verzoend.”

“In 2011 verwacht ik meer leven in de politieke brouwerij. Kan het wat spannender? Leven is het meervoud van lef. Wie durft? Ik laat me graag verrassen door politici die door hun spraakmakende optreden onder andere de stembusgang vergroten. Welke Raalter politicus wordt de lefgozer (m/v) van het jaar 2011? Ik ben beschikbaar voor de jury die in december 2011 kandidaten nomineert en waaruit inwoners in januari 2012 de lefgozer (m/v) 2011 kiezen. Reacties: wlourenssen@sp.nl.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.