wh zwart hal viert tweede lustrum

Eind december is het tien jaar geleden dat de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld in gebruik werd genomen. Op 30 december wordt dat tweede lustrum gevierd met het 205e concert, gegeven door Everhard Zwart, die tien jaar geleden het eerste concert verzorgde in de hal. Het concert van Zwart begint om 15.00 uur.

Op 11 december en 8 januari zijn er ook nog concerten in de WH Zwart Hal. De 11e van december is er een kerstsamenzang met Ad Huetink op het orgel. Dit begint om 20.00 uur. In januari wordt het nieuwjaarsconcert verzorgd. Het orgel en de vleugel worden bespeeld door Wim Magré en Wilbert Magré. Dit concert begint om 15.00 uur.

Om het lustrum te vieren, biedt de WH Zwart Hal de drie concerten aan voor 20,00 euro. Voor alle concerten kun je vooraf reserveren op 0572-371838 of email naar adhuetink@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.