Home / archiefcentraal / wesepenaar wint nachtrally voor oldtimers

wesepenaar wint nachtrally voor oldtimers

Het bijzondere aan de rally is dat deze elk jaar plaatsvindt in de nacht vlak voor Kerst. Vorig jaar werd de 100 Miles nog afgelast, toen was sneeuwval de spelbreker. Dit jaar ging de rally voor oldtimers wel door. 29 equipes haalden hun geliefde oldtimers uit de garage en trotseerden de sneeuw.

Vanuit de paardenbak van de Hollandsche Manege aan de Overtoom in het centrum van Amsterdam startte de rally. De deelnemers waren allemaal goed gemutst, ondanks de snijdende kou. Rond één uur ’s nachts passeerden de eerste deelnemers de finish. Het bleef lang stil, maar daarna druppelden de oldtimers langzamerhand binnen. Een aantal overschreden de tijdslimiet en daarmee volgde diskwalificatie.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.