wesepenaar wint nachtrally voor oldtimers

Het bijzondere aan de rally is dat deze elk jaar plaatsvindt in de nacht vlak voor Kerst. Vorig jaar werd de 100 Miles nog afgelast, toen was sneeuwval de spelbreker. Dit jaar ging de rally voor oldtimers wel door. 29 equipes haalden hun geliefde oldtimers uit de garage en trotseerden de sneeuw.

Vanuit de paardenbak van de Hollandsche Manege aan de Overtoom in het centrum van Amsterdam startte de rally. De deelnemers waren allemaal goed gemutst, ondanks de snijdende kou. Rond één uur ’s nachts passeerden de eerste deelnemers de finish. Het bleef lang stil, maar daarna druppelden de oldtimers langzamerhand binnen. Een aantal overschreden de tijdslimiet en daarmee volgde diskwalificatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.