welkoop landelijk grootste vuurwerkverkoper

Welkoop is als keten de grootste vuurwerkverkoper van Nederland. Ook dit jaar heeft de winkel in Raalte dankzij de Chinese Vuurwerkinkoper, Wan Li Pang, weer een zeer groot vuurwerkassortiment in huis. Welkoop hecht grote waarde aan veiligheid en heeft in de winkels hiervoor een keur aan artikelen liggen.

Ook dit jaar zijn er scherpe prijsacties en buitenkansen. Zo is er geluidsarm vuurwerk te koop dat alleen visuele effecten geeft. “En voor de jonge vuurwerkliefhebber is er het unieke assortiment David Daredevil”, aldus bedrijfsleider Harrie Overgoor van Welkoop Raalte. “Dat is vuurwerk dat gaat rijden of omhoog schiet en is echt speciaal voor kinderen”.

“Veiligheid gaat boven alles”, vervolgt Overgoor. “Ons vuurwerk is daarom gekeurd en veilig bevonden”. Om het afsteken van vuurwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft Welkoop Raalte daarnaast nog een keur aan artikelen die daarbij helpen, zoals afsteeklonten, veiligheidsbrillen, lanceerbases en vuurwerkklemmen. In een speciale waterafstotende, brandwerende tas kan knalvuurwerk veilig worden bewaard.

Wie tijdens de voorverkoop vuurwerk bestelt (tot en met 28 december), profiteert bovendien van gratis vuurwerk tot 85 euro. Vuurwerk bestellen kan ook via de site staging2.goedvuurwerk.nl. De bestellingen liggen vervolgens vanaf 29 december klaar in de Welkoop van je keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.