wedstrijd vd week broekland marienheem

Dit weekend lijkt het eindelijk weer te gaan gebeuren. De dooi is ingeslagen en de voetbalvelden zijn bijna sneeuwvrij. Ook de weersvoorspellingen voor komend weekend lijken gunstig voor de Sallandse velden. ‘Slechts’ veertig procent kans op neerslag en temperaturen net boven het vriespunt. Omdat de wedstrijd tussen Broekland en SV Raalte vorig weekend werd afgelast, krijgt Broekland deze week een herkansing. De Intersport Wedstrijd van de Week is ‘Broekland – Mariënheem.

De wedstrijd in de vijfde klasse H belooft een spannende wedstrijd te worden. Broekland bezet na tien wedstrijden de tweede plaats met negentien punten. Wint Mariënheem van Broekland, dan komen de Sallandse clubs naast elkaar op de ranglijst. De eerste clash tussen de Sallanders, zondag precies drie maanden geleden, werd met 1-2 gewonnen door Broekland.

Mariënheem mag hopen dat het zondag niet gaat vriezen. De verdediging van Broekland is dit seizoen namelijk waterdicht. Gemiddeld krijgen de Broeklanders slechts een doelpunt per wedstrijd tegen. Verliezen doet de ploeg dan ook zelden.

Koploper Diepenveen speelt zondag tegen USV. Op papier een eenvoudige wedstrijd. Wil Broekland in de race blijven voor het kampioenschap, dan moet er gewonnen worden. Bij verlies kan Diepenveen de voorsprong laten oplopen tot elf punten.

Decor voor de Sallandse derby is ’t Horsthuis in Broekland. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

iconBroeklandMariënheemicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 12 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.