wedstrijd van de week sv raalte broekland

Voetballiefhebbers opgelet. Salland Centraal geeft elke week een gratis Falcon Joya-voetbal aan een voetbalkenner in Salland. Het enige wat je moet doen is de Intersport Wedstrijd van de Week goed voorspellen. Je kunt dus met je gordijnen dicht het weer voorspellen.

Afgelopen weekend werd de Wedstrijd van de Week tussen Dalfsen en Overwetering afgelast. Dit was al de tweede Wedstrijd van de Week die dit seizoen werd afgelast. De redactie van Salland Centraal begint inmiddels uit te puilen van de voetballen en daarom een verzoek aan de weergoden; Wees Salland goed gezind dit weekend en laat de velden van SV Raalte met rust. De nieuwe Intersport Wedstrijd van de Week is namelijk de Sallandse derby tussen SV Raalte en Broekland.

De wedstrijd in de 5e Klasse H belooft letterlijk en figuurlijk een kraker te worden. Niet alleen qua positie op de ranglijst – Raalte staat derde, Broekland tweede – maar ook qua weersomstandigheden. Met een nachttemperatuur van -5 graden en tachtig procent kans op neerslag lijkt de kans op een afgelasting behoorlijk groot. SV Raalte speelt weliswaar op kunstgras, maar zodra er sneeuw op het speelveld ligt mag er niet gespeeld worden.

Mocht de wedstrijd wel door gaan, dan is een goede warming-up niet overbodig. Voor beide teams staat namelijk het nodige op het spel, dus zij zullen goed beslagen ten ijs moeten komen. Wint Broekland, dan lopen zij uit op de nummer drie. Koploper Diepenveen speelt thuis tegen de rode lantaarndrager SDOL en heeft op papier dus een makkelijke tegenstander. Maar mochten zij punten laten liggen, dan kan Broekland bij winst het gat verkleinen. Voor Raalte staat er niets minder op het spel. Bij winst gaat het namelijk over Broekland heen en is het de nieuwe nummer twee van de 5e Klasse H.

Winnen van Broekland lijkt dit seizoen niet de makkelijkste opgave. Broekland heeft namelijk de minst gepasseerde keeper van de competitie op doel staan. In tien wedstrijden werd de doelman tien keer gepasseerd. Bovendien verloor Broekland dit seizoen slechts een keer, van Gorssel. Maar zoals het spreekwoord luidt; Eén bonte kraai maakt nog geen winter.

Het eerste treffen tussen beide teams eindigde dit seizoen in een gelijkspel. In Broekland werd het 1-1. Of er dit weekend wel een team als winnaar van het veld stapt ligt voor een groot gedeelte aan de veldomstandigheden. Sinterklaas zal dit weekend gewoon door weer en wind gaan, maar of dat voor de spelers van SV Raalte en Broekland ook geldt moet nog blijken. Voorspellen kan in ieder geval geen kwaad, je begeeft je niet op glad ijs.

iconSV RaalteBroeklandicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 5 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.