wedstrijd van de week sdol wesepe

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Althans, dat is de bedoeling. Want ook de weersvoorspelling voor komend weekend is niet optimaal. Het gaat namelijk weer vriezen en met een beetje pech valt er weer sneeuw. Salland Centraal is optimistisch en gaat er gewoon van uit dat er dit weekend weer gevoetbald wordt. De nieuwe Intersport Wedstrijd van de Week is SDOL – Wesepe.

De clash in de Vijfde Klasse H is vooral voor SDOL van groot belang. Na tien wedstrijden staan de Luttenbergers op de laatste plaats. Slechts een wedstrijd werd gewonnen. Maar liefst zeven wedstrijden moest de ploeg zijn meerderen erkennen. Degradatie komt wel heel erg in zicht, daarom moet SDOL de komende wedstrijden gewoon winnen.

Voor Wesepe staat er veel minder op het spel. De ploeg van trainer Hans Ruiter, die na dit seizoen vertrekt als hoofdtrainer, verloor precies de helft van het aantal gespeelde wedstrijden. De andere helft werd gewonnen. De Wesepenaren staan momenteel op de zevende plaats en kunnen bij winst een sprong maken naar de top drie van de competitie.

Het grootste probleem van SDOL lijkt te zitten in de voorhoede. Gemiddeld vinden de Luttenbergers het net slechts een keer per wedstrijd. In principe geen probleem als je geen doelpunten tegen krijgt, maar dat is bij SDOL niet het geval. Misschien hebben zij tegen Wesepe meer succes.

De wedstrijd begint, als het veld dit toelaat natuurlijk, om 14.00 uur. Sportpark De Achterberg in Luttenberg is het decor voor de ontmoeting.

iconSDOLWesepeicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot. Alleen inzendingen tot 19 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.