way to go klaar voor de jaarwisseling

“Het aantal klanten groeit elk jaar nog”, vertelt Henk Jan. “We hebben hier op het bedrijventerrein van Raalte toch bepaalde voordelen ten opzichte van het centrum. Je kunt hier bijvoorbeeld gratis parkeren, maar onze kracht schuilt voornamelijk in de kwaliteit van het aanbod.” Natuurlijk zijn alle oude en vertrouwde items er weer, maar zijn ook nieuwe vuurwerkartikelen aan het assortiment toegevoegd. Met name het aanbod vuurwerkpakketten is vergroot. Ook de ‘Doe een wens’-vuurpijl is weer opgenomen in het assortiment. De opbrengst van deze vuurpijl komt ten goede aan Stichting Doe een wens. Deze stichting probeert speciale wensen van ernstig zieke kinderen te verwezenlijken. Ook voor de allerkleinsten is er speciaal vuurwerk: de zogenaamde ‘fop en schets’-artikelen. Tevens is er een extra actie op touw gezet: een streepwoord puzzel (te vinden in deze krant). Onder de goede inzendingen wordt een barbecue van het merk Outdoorchef ter waarde van 1099 euro verloot (de deelnemers dienen wel voor minimaal 25 euro aan vuurwerk te besteden bij Way to go).

“Het consumentenvuurwerk van tegenwoordig heeft bijna de kwaliteit van evenementenvuurwerk”, stelt Edelijn. “Dat past ook in de trend dat mensen steeds mooier en luxer vuurwerk willen. Maar als je gewoon lekker wilt knallen, dan ben je hier ook aan het juiste adres. We verkopen hier bijvoorbeeld ook honderdduizendklappers. Het zal wel weer een gekkenhuis worden. Anderzijds ken ik plekken waar ze dranghekken moeten neerzetten om de enorme toeloop te reguleren en dat is hier gelukkig nog niet nodig. Tijdens de drie vuurwerkverkoopdagen lopen er hier vijf krachten extra. We willen niet dat de mensen onnodig moeten wachten. ”

Way To Go Campingshop is te vinden aan de Overkampsweg 30a in Raalte. De winkel is op 29 en 30 december geopend van 9.00 tot 21.00 uur en op 31 december van 9.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen mag het vuurwerk direct meegenomen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.