waterschap groot salland bij beste werkgevers

Het weekblad Intermediair doet elk jaar onderzoek naar de beste werkgever. Ook in 2010 is dat gebeurd. Waterschap Groot Salland staat bij de non-profitorganisaties in de top tien. En wel op de achtste plaats. In de rubriek van ‘Intermediairs 50 Beste Werkgevers’ (profit én non-profit) scoort het waterschap een 27-ste plaats.

“Een resultaat waar we trots op zijn”, zegt Henk Schuurman, secretaris-directeur van het waterschap. “Eigenlijk behoren we dankzij deze uitslag tot één van de beste werkgevers in Overijssel.”

Het Intermediair beste Werkgevers Onderzoek 2010 is gebaseerd op twee onderzoeken: een arbeidsvoorwaardenonderzoek (waaraan 77 organisaties deelnamen) en een werktevredenheidsonderzoek (onder 10.571 werknemers van 65 organisaties). Alleen organisaties met meer dan honderd personeelsleden konden deelnemen. In het ‘non-frofit’ onderzoek is gekeken naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en onder meer naar ziekteverzuim, diversiteit en inspraakmogelijkheden van werknemers. Bij het Waterschap Groot Salland hebben 80 medewerkers de vragenlijst ingevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.