wado ryu houdt karatetoernooi in raalte

De spelzaal van Tijenraan in Raalte is zaterdag podium van een open karatetoernooi. Karatevereniging Wado-Ryu biedt op dit toernooi onderdelen uit alle stijlen en karatescholen van Nederland aan. Dit toernooi wordt gehouden voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen, alle stijlen en alle karatescholen in Nederland

De wedstrijden worden gehouden conform de internationale regels die gelden voor karate wedstrijden.

Wado-Ryu Raalte is een vereniging die al bijna 30 jaar actief is in Raalte, de vereniging heeft een grote groep jeugdige leden die zowel recreatief als actief aan karate doen. Tijdens dit toernooi zullen de karateka’s van 10 tot 40 jaar deelnemen.

Inmiddels zijn er al een kleine 100 inschrijvingen. Tijdens dit toernooi zal naar alle waarschijnlijkheid meervoudig wereldkampioen Ludwig Kotzebue ook aanwezig zijn

Het toernooi duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.