waarschuwing voor schaatsen op natuurijs

Voor de toertochten moet men nog meer geduld hebben. “Veiligheid heeft de absolute prioriteit. De tochten worden pas vrij gegeven als er een dusdanige ijslaag is gevormd dat er duizenden mensen op kunnen schaatsen,” meldt de bond op haar website.

Als je wilt weten wanneer de eerste natuurijswedstrijden plaatsvinden, wanneer de eerste tochten gepland staan of welke ijsclubs er in de buurt geopend zijn, kun je op de speciale website van de KNSB kijken: staging2.knsb.nl/natuurijs. Je kunt ook deze website in de gaten houden, want zodra er een ijsbaan open gaat, melden we dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.