Home / archiefcentraal / vv heino nomineert alle vrijwilligers

vv heino nomineert alle vrijwilligers

Het bestuur van VV Heino heeft iedereen die vrijwilligerswerk doet voor de vereniging genomineerd voor de vrijwilligersprijs van de gemeente Raalte. Begin december heeft het bestuur de brief met daarin de nominaties de deur uitgedaan. Dat heeft voorzitter Peter Vervloet zaterdag tijdens de kerstborrel van de voetbalvereniging bekend gemaakt.

Vervloet benadrukte in zijn toespraak dat VV Heino niet alleen door het voetbal een hechte vereniging is. “Naast het voetbal zijn er tal van activiteiten en is de sociale binding prima”, aldus de voorzitter.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.