vuurwerkshow bij multimate wijhe

Multimate Van Gurp houdt op 17 december een vuurwerkshow voor haar winkel aan de Boerhaar. De bouwmarkt wil op deze manier alvast laten zien welk vuurwerk dit jaar kan worden gekocht. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek kan het programma en het assortimentalvast bekeken worden. De vuurwerkshow begint om 20.00 uur.

Wie tijdens deze avond een bestelling plaatst, profiteert bovendien van extra kortingsacties. Onder alle bestellers worden vuurwerkwaardebonnen uitgedeeld die bij het afhalen van de bestellingen (vanaf 29 december) kunnen worden besteed.

Andere vestigingen van Multimate hebben vaker een vuurwerkshow georganiseerd. Zo organiseerde Multimate in Heino ook een show op 10 december. “Deze vuurwerkshows blijken altijd een groot succes”, vertelt vestigingsleider Leon van Gurp. “Mensen vinden het altijd leuk om naar een groots vuurwerk te kijken, zeker als dit twee weken voor Oud en Nieuw is. Bovendien is deze avond extra handig om te zien en horen wat de effecten van al het vuurwerk zijn. Ook vinden we het gewoon leuk om deze show voor de inwoners uit Wijhe en omgeving te organiseren. Daarom kleden we het ook extra feestelijk aan met muziek en wat lekkers. We hopen op veel belangstellenden en een gezellige avond.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.