vuurwerk en drankverbod in raalte

Het vuurwerkverbod geldt van 31 december 21.00 uur tot 1 januari 02.00 uur op de volgende locaties: De Marktstraat vanaf de Kerkstraat tot aan de Schapenstraat; de Herenstraat vanaf de Kerkstraat tot aan De Plas/Grote Markt; de Grote Markt; De Plas; de Grotestraat vanaf De Plas/Grote Markt tot aan de Nieuwe Markt; de Nieuwe Markt; De Waag; de Domineeskamp (inclusief het terrein voor de C1000 en het parkeer-/ evenemententerrein voor de Rabobank) en de Deventerstraat vanaf de Nieuwe Markt tot aan de Lifgerusstraat. Na 1 januari 02.00 uur geldt weer het reguliere landelijke vuurwerkverbod.

Van woensdag 29 december tot en met zondag 2 januari worden alle parkeerautomaten in het dorp voorzien van een beschermkap. De beschermkap maakt geldtransacties onmogelijk waardoor het betaald parkeren in deze periode wordt opgeheven. Vanaf 3 januari moet er weer parkeergeld betaald worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.