Home / archiefcentraal / vuurwerk en drankverbod in raalte

vuurwerk en drankverbod in raalte

Het vuurwerkverbod geldt van 31 december 21.00 uur tot 1 januari 02.00 uur op de volgende locaties: De Marktstraat vanaf de Kerkstraat tot aan de Schapenstraat; de Herenstraat vanaf de Kerkstraat tot aan De Plas/Grote Markt; de Grote Markt; De Plas; de Grotestraat vanaf De Plas/Grote Markt tot aan de Nieuwe Markt; de Nieuwe Markt; De Waag; de Domineeskamp (inclusief het terrein voor de C1000 en het parkeer-/ evenemententerrein voor de Rabobank) en de Deventerstraat vanaf de Nieuwe Markt tot aan de Lifgerusstraat. Na 1 januari 02.00 uur geldt weer het reguliere landelijke vuurwerkverbod.

Van woensdag 29 december tot en met zondag 2 januari worden alle parkeerautomaten in het dorp voorzien van een beschermkap. De beschermkap maakt geldtransacties onmogelijk waardoor het betaald parkeren in deze periode wordt opgeheven. Vanaf 3 januari moet er weer parkeergeld betaald worden.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.