vrouw gewond bij ongeluk spanjaardsdijk

Twee auto’s zijn dinsdagochtend in de berm beland na een harde neusbotsing op de Spanjaardsdijk tussen Heeten en Schalkhaar. Een ooggetuige meldde dat één van de auto’s wilde afslaan op hetzelfde moment dat de andere wagen tegemoet kwam rijden. Beide bestuurders konden zelfstandig uit de auto komen. Eén bestuurder werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De ooggetuige reed achter één van de auto’s die bij het ongeluk betrokken was en zag het ongeluk dus gebeuren. De automobilist reageerde adequaat en stelde de politie op de hoogte van het ongeval op het alarmnummer. De politie en de ambulance waren snel ter plaatse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.