vrijwilligers drijfkracht sallandse ruiterdagen

De 29ste editie van de Sallandse Ruiterdagen verloopt naar wens. Door de inzet van de vele vrijwilligers die men kent binnen Manege Bartels en rijvereniging de Heemruiters is dit evenement een spektakel dat gaat gepaard met veel lol en gezelligheid.

De inzet van alle vrijwilligers is buitengewoon te noemen, ook de jongens en een aantal ouders en als parkeeropperhoofd Wim Hofstede staan altijd klaar om de bezoekers te begeleiden naar een goede parkeerplaats. Als er iemand vast komt te zitten dan worden de bezoekers keurig geholpen om zodoende met auto en al weer op weg naar huis te gaan. Het is de laatste drie jaren erg koud in de avonden en begin van de nacht, maar de parkeerhelpers staan klaar.

Om de tomeloze inzet en hulpvaardigheden van deze mensen en jongeren te waarderen, werden zij door een van de bezoekers getrakteerd op een barbecue en een biertje, ondanks dat het nog in de ochtend was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.