voorbeschouwing go ahead eagles telstar

Go Ahead Eagles speelt vrijdag, mits de wedstrijd onder de winterse omstandigheden doorgaat, in het eigen stadion tegen Telstar. Voor Eagles zaak te winnen, om de aansluiting met de subtop te behouden. Theoretisch moet dat geen probleem zijn, want Telstar staat zeven plekken verderop de ranglijst.

Vrijdag is de laatste speelronde in de tweede periode. Voor de Eagles niet echt een succesvolle, want de afgelopen wedstrijden werd onder andere gelijkgespeeld tegen Den Bosch en Emmen, gezien de ranglijst twee directe concurrenten van de Deventer voetbalclub. Daarnaast kreeg het team een pijnlijke thuisnederlaag te verwerken tegen aartsrivaal FC Zwolle.

Met Telstar gaat het ook dit seizoen weer met horten of stoten. Met elf punten staat de club op de vijftiende plaats. Al jaren sukkelt Telstar mee in het rechterrijtje. Vorig seizoen was evenzo teleurstellend. De club eindigde op de op één na laatste plaats en wist nog maar net de Topklasse te ontlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.