voorbereiding tuinexpo nu al in volle gang

Heel Nederland heeft de afgelopen dagen kunnen genieten van het koude winterse weer, maar in Luttenberg wordt al enkele maanden hard gewerkt aan het komend voorjaar. Van vrijdag 18 februari tot en met maandag 21 februari vindt in de manege aan de Looweg de zestiende editie van Tuinexpo Salland plaats. De eerste hoveniers en standhouders hebben zich reeds aangemeld, waaronder de Deventer topdesigner Frits Hoogers van Flora Frits.

Op Tuinexpo Salland in februari vindt u naast de modeltuinen tal van stands met producten die in relatie staan met de tuin en het tuinieren: gereedschappen, machines, tuinornamenten, tuinmeubelen, verlichting, sierhekwerk, vijvers, bloembollen en planten.

De Stichting Manege De Luttenberg, organisator van de Tuinexpo Salland, heeft afgelopen week ook de vernieuwde website in gebruik genomen. In samenwerking met 3Media uit Heino is er de afgelopen maand gewerkt aan een nieuwe frisse website. Op het vertrouwde adres staging2.tuinexposalland.nl staat alle informatie over Sallandse Tuinexpo; de data, deelnemers, het laatste nieuws, plattegrond en foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.