volg de spinners live tijdens hun 66 uur

Bijna 70 uur spinnen voor het goede doel. Het liefst zou je als publiek natuurlijk continu kijken naar de verrichtingen van de spinners, maar af en toe moet je natuurlijk ook een beetje slapen. Om zo min mogelijk te missen, biedt Salland Centraal in samenwerking met Stout en Beekman Elektro de mogelijkheid om fietsers ook vanuit huis te volgen. Als je naar staging2.sallandcentraal.nl/camera gaat, kun je de actie live volgen.

Wel even een kleine kanttekening: Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gedurende de hele actie lekker warm, vanuit huis de webcam volgt. De mannen kunnen ook jouw aanmoedigingen goed gebruiken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.