vloot tcr tours krijgt nieuw vlaggenschip

De vloot van TCR Tours heeft vanaf 11 april 2011 een nieuw vlaggenschip: De Van Hool TD927 Astromega. Met een lengte van ruim 14 meter en een hoogte van 4 meter, kan de nieuwe dubbeldekker plaats bieden aan 92 passagiers.

Het nieuwe stokpaardje van het wagenpark is voorzien van alle luxe. Het voertuig beschikt over 7 lcd schermen, waarvan de drie op de bovenverdieping van de bus zich uit het plafond klappen. Daarnaast is de touringcar voorzien van een dvd-speler, een minibar, koelkast, magnetron, en airconditioning. Ook voldoet de bus aan de hoogste milieueisen. Het voertuig maakt gebruik van de zogeheten Ad Blue-technologie, waardoor de uitstoot van fijnstof tot een minimum beperkt wordt.

De touringcar is uitermate geschikt voor onder andere schoolreisjes, grote zakelijke gezelschappen en dagtochten. Uiteraard wordt ook deze bus afgeleverd in, de inmiddels bekende huiskleur van TCR Tours: metallic groen. Met de aanschaf van de Van Hool heeft TCR Tours vanaf april in totaal 23 touringcars in zijn wagenpark.

TCR Tours rijdt in december naar verscheidene kerstmarkten. De eerste tocht naar een kerstmarkt is op 11 december naar Munster. Voor een volledig overzicht van dagtochten kun je terecht op staging2.tcrtours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.