verloting van 250 euro op teenage party

Tijdens de Teenage Party in de Leeren Lampe aanstaande vrijdagavond, wordt er onder de bezoekers 250 euro verloot. De winnende tiener mag dit bedrag doneren aan zijn vereniging of sportclub. De tieners kunnen bij een speciale balie een formulier invullen met daarop ook de naam van de vereniging of sportclub. Daarmee worden de deelnemers aan de actietevens opgenomen in het DLL Teenage bestand. Zo blijven de tieners op de hoogte van alle nieuwtjes en acties van De Leeren Lampe.

Jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar zijn welkom op de Teenage Party. Het feest duurt van 20.00 uur tot 24.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per persoon, de verplichte garderobe 0,50 euro per jas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.