uw zaak in vertrouwde handen

BruggemanMulder Accountants & Adviseurs is een klein accountantskantoor gevestigd aan de Westdorplaan 134 te Raalte. Het jonge enthousiaste team bestaat uit de heren Wilfried Bruggeman (36 jaar, Registeraccountant), Walter Mulder (34 jaar, Accountant – Administratieconsulent) en Emiel Bennink (34 jaar, gevorderd assistent accountant), allen met ruime ervaring in de accountancy.

Het kleinschalige is een bewuste keuze: “Wij zijn niet het grote accountantskantoor waar veel medewerkers aan één klant werken (junior assistent, gevorderd assistent, relatiebeheerder, vennoot, junior fiscaal medewerker, fiscalist, loonadministratie). In deze situatie kent ieder slechts een klein stukje van de klant zonder dat er iemand is die de klant in zijn geheel kent, met alle gevolgen van dien (dubbele of vergeten werkzaamheden, interne overdracht, interne miscommunicatie of zelfs geen communicatie). Wij zien onszelf als het vertrouwde accountantskantoor op de hoek, midden in de samenleving, met persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs.”

Walter Mulder: “Voor iedere klant verzorgen wij zelf van A tot Z alle werkzaamheden welke komen kijken bij het samenstellen van de jaarrekening, met bijbehorende fiscale werkzaamheden. Hierdoor weten wij exact wat er bij een klant speelt en kunnen wij hen voorzien van goede managementinformatie en heldere (fiscale) adviezen. Alles met als doel om de onderneming beter te laten renderen en minder belasting te laten betalen”.

Wilfried Bruggeman: “het komt met enige regelmaat voor dat wij bij een nieuwe klant constateren dat de klant in het verleden teveel belasting heeft betaald. Veelal is een dergelijke fout door ons alsnog te herstellen. Er zijn voorbeelden waarbij dit oploopt tot (tien)duizenden euro’s”.

Sinds de start van de onderneming in 2006 is het klantenbestand ieder jaar gestaag gegroeid en bestaat thans uit circa 150 klanten uit allerlei verschillende branches en groottes binnen het MKB. Van de personal holding, bakker of kledingwinkel op de hoek, tot grote ondernemingen in de logistieke branche en dienstverlening met 50 tot 150 personeelsleden op de loonlijst.

Walter Mulder: “De grootte van een klant maakt ons niets uit. Wij kunnen elke cliënt op het gebied van accountancy, fiscaliteiten en salarisadministratie bieden waar zij om vraagt”. Bruggeman: “Het is juist de mix van ondernemingen, allen met een eigen benadering en eigen behoefte aan financiële ondersteuning, wat ons werk super leuk en interessant maakt!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.