uitzending vanuit het glazen huis

RTV Raalte zendt zaterdag 18 december de gehele dag de actie ‘Laat het licht branden’ uit. Op de eerste verdieping van het Glazen Huis wordt de studio van RTV Raalte ingericht. ‘s Ochtends om 9.00 uur trappen Guus van Riel en Inge Wichink Kruit vanuit het Glazen Huis af met het programma ‘Raalte deze week’. Om 11.00 nemen Jan Hagen en Nikkie Claasen het over met het programma ‘Passage 2’. Van 13.00 tot 18.00 uur verzorgt Eddy Becker het programma Eddy Becker.nl. Vanaf 18.00 uur zendt RTV Raalte vanuit het Glazen Huis het programma Steam Up Radio uit, ook door Eddy Becker in samenwerking met Alex Verloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.