Home / archiefcentraal / tweede editie van beursvloer raalte

tweede editie van beursvloer raalte

Landstede en de gemeente Raalte presenteren op donderdag 14 april de tweede editie van de Beursvloer. Op de Beursvloer Raalte worden maatschappelijke behoeftes verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord. ”Wat is er mooier om de betrokkenheid duidelijk te maken met ‘sociaal’ ondernemen”, zegt Marieke Korterik van Stuurgroep Beursvloer Raalte.

De Beurvloer Raalte biedt dynamiek en efficiëntie, onderhandelingen en netwerken, maar bovenal: maatschappelijk verantwoord ondernemen (en dat met gesloten portemonnee). “Op de beursvloer ontmoeten bedrijven elkaar letterlijk”, stelt Marieke. “Wij kennen vele bloeiende bedrijven in de gemeente Raalte. Ook dragen tal van vrijwilligers en maatschappelijke organisaties bij aan de levendigheid van onze gemeente. Toch hebben deze organisaties soms een dringende vraag, een onopgelost probleem… Het aanbod van bedrijven en de vraag van vrijwilligers: kan dit geen ideale match zijn?”

De eerste editie van de Beursvloer Raalte in 2008 leverde 150 matches op, voor een totaalbedrag van 115.000 euro. “We zijn heel blij dat de Beursvloer in 2011 terug is,” vertelt Marieke Korterik opgetogen. “Veel bedrijven en organisaties zijn enthousiast om mee te doen. Wij roepen alle bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Raalte, maar ook die in de buurtdorpen op om dit jaar deel te nemen!”

De tweede editie van de Beursvloer vindt plaats op 14 april 2011, van 16.30 tot 18.30 uur. De locatie is het gemeentehuis van Raalte. De Beursvloer wordt ondersteund door het Oranje Fonds. De organisatie van het evenement is in handen van bedrijven uit Raalte, verenigd in de Stuurgroep Beursvloer Raalte. Opgave is mogelijk middels een mailtje naar Marieke Korterik, mkorterik@landstede.nl of door te bellen naar tel: 088-8508275. Zie ook de website www.beursvloerraalte.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.