tweede editie olsterfeest nog mooier en beter

“2010 is voor mij persoonlijk maar ook voor de ondernemersvereniging GO een zeer succesvol jaar geworden en dan met name voor het Olsterfeest. Waar in eerste instantie veel Olsternaren nogal sceptisch reageerden op het idee voor een groot tentfeest midden in het dorp, hebben we met z’n allen aangetoond dat er in Olst wel degelijk een feestje gevierd kan worden. Het heeft me weliswaar nachten wakker en maanden lang bezig gehouden maar toen eenmaal de kindervoorstellingen op woensdag begonnen, wist ik dat het organisatorisch zou goedkomen. Vrijdagavond Slam!FM met dansende en springende jongeren en zaterdagavond Madhouse en Feestlift: een afgeladen volle, feesttent heeft een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Tot slot deed Sabine Uitslag met haar band op zondag nog een extra duit in het zakje, waarmee we het feest zonder één wanklank konden afsluiten. De reacties van de bezoekers en mensen uit Olst zijn dusdanig hartverwarmend dat we het vanzelfsprekend in 2011 opnieuw gaan doen. In 2011 dan de tweede editie van het Olsterfeest en zo mogelijk nog mooier en beter!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.