Home / archiefcentraal / tv raalte zendt komende week amper uit

tv raalte zendt komende week amper uit

De televisie-uitzendingen van RTV Raalte liggen de komende week vermoedelijk volledig plat. Alleen de raadsvergadering wordt live uitgezonden. Dit komt omdat de omroep problemen heeft met de server, waardoor het beeld en geluid wordt vertraagd.

“Het beeld en audio worden vertraagd, waardoor het erg stotterig over kan komen. We willen niet dat mensen zo’n beeld van RTV Raalte krijgen. Dan is het beter om even niet uit te zenden,” vertelt een medewerker van de omroep.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.