traditionele kerstmarkt in centrum wijhe

Traditioneler kon de kerstmarkt in Wijhe dit jaar niet zijn. Getooid in een winters landschap was er op zaterdagavond van 18.00 tot 21.00 uur als vanouds weer een gezellige traditionele kerstmarkt in Wijhe. Het publiek stroomde massaal naar centrum.

Naast de ruim vijftig kramen van plaatselijke ondernemers, verenigingen en de horeca zetten diverse zangverenigingen, de hoornblazers, ‘De Bevers’ en het theatergezelschap van ‘De Capellenborgschool’ hun beste beentje voor.

Bezoekers konden naast over de markt lopen ook kijken bij de kerststal en genieten van onder andere knippertjes en glühwein. Vervolgens konden zij zich opwarmen in de Nicolaaskerk, waar een doorlopende gevarieerd programma was, van koren, verhalenverteller, orgelspel, een blokfluitgroep tot een muziekuitvoering van klarinet en fluit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.