Home / archiefcentraal / traditionele kerstmarkt in centrum wijhe

traditionele kerstmarkt in centrum wijhe

Traditioneler kon de kerstmarkt in Wijhe dit jaar niet zijn. Getooid in een winters landschap was er op zaterdagavond van 18.00 tot 21.00 uur als vanouds weer een gezellige traditionele kerstmarkt in Wijhe. Het publiek stroomde massaal naar centrum.

Naast de ruim vijftig kramen van plaatselijke ondernemers, verenigingen en de horeca zetten diverse zangverenigingen, de hoornblazers, ‘De Bevers’ en het theatergezelschap van ‘De Capellenborgschool’ hun beste beentje voor.

Bezoekers konden naast over de markt lopen ook kijken bij de kerststal en genieten van onder andere knippertjes en glühwein. Vervolgens konden zij zich opwarmen in de Nicolaaskerk, waar een doorlopende gevarieerd programma was, van koren, verhalenverteller, orgelspel, een blokfluitgroep tot een muziekuitvoering van klarinet en fluit.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.