ton strien bal tegen de berg opduwen

Traditiegetrouw blikken we aan het eind van het jaar met een aantal bekende en minder bekende Sallanders terug op de afgelopen maanden. Hieronder de terug- en vooruitblik van

Ton Strien, burgemeester van Olst-Wijhe.

“In 2010 is onze zoon Roderick voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal gegaan, keek ik met zorg naar de kwetsbaarheid van mijn lieve moeder, is er een nieuwe raad gekozen en een nieuw college samengesteld, heb ik zeer genoten van Wijhe 1050 en de feestweek Olst, stonden er door de hele gemeente projecten in de steigers en zijn er veel projecten afgerond. Soms lijkt het door de economische crisis wel alsof je een bal tegen de berg op moet duwen.”

“In 2011 zie ik uit naar Olst-Wijhe 10 jaar en hoop ik verder van harte dat we met elkaar goed door de bezuinigingsronde komen. Mede namens mijn vrouw wens ik de lezers een gezellige jaarwisseling toe! Ik nodig iedereen graag uit voor ons Nieuwjaarsfeest op 4 januari om half acht in het Holstohus in Olst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.