toernooi hevo volleybal en nog meer volleybal

In de sporthal bij Summercamp Heino is maandag het zevende International Hevo Topgirls Volleyball Tournament van start gegaan. Vijf teams uit Duitslands, België en Nederland hebben ’s ochtends training, waarna ze in de middag wedstrijden tegen elkaar spelen. Het team uit Tsjechië haakte af omdat ze de financiën niet rond kregen.

Met een gezamenlijk diner in het restaurant en activiteiten in de sporthal werd het toernooi op Tweede Kerstdag geopend. De volgende ochtend moesten de dames weer vroeg op, want om 7.15 uur stond het ontbijt klaar. Maandagmiddag verrichte de burgemeester de officiële opening van het toernooi en werden de eerste wedstrijden gespeeld. Dinsdagochtend ging wederom vroeg de wekker en werd er weer de hele dag gevolleybald.

Woensdag is de laatste dag van het toernooi. De finales worden in de middag gespeeld en aan het eind van het toernooi worden de prijzen uitgereikt aan de beste all-round speelster, spelverdeelster en aanvalster.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.