Home / archiefcentraal / theaters zoeken vrijwilligers

theaters zoeken vrijwilligers

Het Capellenborg theater in Wijhe en het Holstohus theater in Olst zijn opzoek naar nieuwe vrijwilligers. De theaters hebben dit seizoen zo’n dertig voorstellingen gepland. Daarvoor zijn er ook veel vrijwilligers nodig die wat hand en spandiensten willen verrichten rond de voorstellingen. De theaters zoeken onder andere hulpen bij de catering, technische vrijwilligers en een PR coördinator. Op www.vrijwilligactief.nl of bij de theaters kun je meer informatie inwinnen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.