teun de haan in het virtueel museum

Het Virtueel Museum Raalte zet eens per drie maanden een kunstenaar in het spotlicht. Deze keer is dat Teun de Haan. De Haan is Raaltenaar van geboorte (1944), maar woont en werkt tegenwoordig in Wijhe. Het werk van De Haan is veelzijdig: pentekeningen, illustraties, miniaturen, grafiek, het magisch realisme, beeldhouwwerk, maar ook schrijft hij columns en korte verhalen.

Momenteel is De Haan bezig met drie verschillende boeken: een logboek over weidevogels, een bundel korte verhalen – die zich grotendeels afspelen in Raalte – en een roman over het Oostblok ten tijde van de Wende in 1989.

Het VMR beperkt zich tot een selectie van zijn beeldende kunst. Werk van Teun de Haan is drie maanden te bekijken via staging2.virtueelmuseumraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.