talentvollle djs in pand 3 in deventer

Pand 3 in Deventer is vrijdag 21 januari het decor voor Turning Point. Turning Point is een gratis toegankelijk dance-evenement waarop opkomende DJ’s de kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Het evenement is een vervolg op Vengeance. Van dat festival vonden dit jaar twee edities plaats.

Mensen hebben het tijdens Vengeance erg gezellig gehad, terwijl de meesten eigenlijk zonder verwachtingen naar Pand 3 gekomen waren. Iedereen was en is het met de organisatie eens dat het talent op deze editie een eerlijke kans kreeg.

Voor deze veelbelovende eerste editie van Turning Point op 21 januari 2011 heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een goede en gevarieerde line-up neer te zetten. Ook deze editie wordt naar verwachting een speciale, aangezien deze editie overheerst zal worden door de hardstyle-stromingen early hardstyle en raw style.

De line-up ziet er als volgt uit:

20:00 – 20:45: Ranex

20:45 – 21:30: Lonka

21:30 – 22:15: Two-Towers

22:15 – 23:00: Deetox

23:00 – 23:45: Dymonic

23:45 – 00:30: Synchronizer

De avond wordt gehost door Mc Shizzler & Mc Flax 2 da Max, de eerstgenoemde staat 23 december ook in Gouverneur in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.