talentvolle djs gezocht voor dancefeesten

Moon Star Events is op zoek naar nieuw en opkomend talent. Als jij graag een keer op één van feesten van Moon Star wil draaien, stuur dan een demo van jouw dj-kunsten naar info@moonstarevents.nl. De demo’s moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen: je draait met vinyl of cd, computer-dj’s dingen dus niet mee. Je moet hardstyle of hardcore draaien en je demo moet te vinden zijn op een uploadsite (zoals rapidshare).

Vermeld in de mail je naam, artiestennaam en de tracklist van je demo. Let wel: Moon Star Events is alleen op zoek naar nieuw talent, dj’s die al langere tijd aan de weg timmeren hoeven niks in te sturen.

Je kunt je demo sturen naar info@moonstarevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.