Home / archiefcentraal / talentvolle djs gezocht voor dancefeesten

talentvolle djs gezocht voor dancefeesten

Moon Star Events is op zoek naar nieuw en opkomend talent. Als jij graag een keer op één van feesten van Moon Star wil draaien, stuur dan een demo van jouw dj-kunsten naar info@moonstarevents.nl. De demo’s moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen: je draait met vinyl of cd, computer-dj’s dingen dus niet mee. Je moet hardstyle of hardcore draaien en je demo moet te vinden zijn op een uploadsite (zoals rapidshare).

Vermeld in de mail je naam, artiestennaam en de tracklist van je demo. Let wel: Moon Star Events is alleen op zoek naar nieuw talent, dj’s die al langere tijd aan de weg timmeren hoeven niks in te sturen.

Je kunt je demo sturen naar info@moonstarevents.nl

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.