Home / archiefcentraal / swartjes krijgt nlcoach support prijs

swartjes krijgt nlcoach support prijs

Swartjes kreeg de prijs tijdens het zesde ICCE Continental Conferenace Coaches in het Sportcongrescentrum in Papendal. Haar idee, het toevoegen van de module Sociale Vaardigheden aan talentontwikkeling, werd door de jury beloond met een bedrag van 2000 euro, als bijdrage in de kosten van de verdere ontwikkeling en implementatie. Het idee was een van de vier winnende ideeën die uit zestig inzendingen werd gekozen.

Door deze prijs werd andermaal de Carmel Handbalschool Salland beloond voor haar kwaliteiten. In september 2009 werd de toenmalige CHTC gecertificeerd tot officieel NHV Handbalschool volgens strenge normen vanuit het NOC*NSF.

Op het congres waren topcoaches vanuit de hele wereld aanwezig. Ook was de top van de Nederlandse sportwereld aanwezig, zoals Joop Alberda, Henk Gemser, Bert Bouwer, Tjerk Bogtstra, Marc Delissen, Cor van der Geest, Henk Kraaijenhof en NOC*NSF directeur Gerard Dielissen. Gastspreker was Johan Olav Koss.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.