stichting koos eerste participant van ivoor

Arjan ter Avest en Tootje Hupkes, respectievelijk, directeur/bestuurder en clustermanager van KOOS zijn enthousiast over het project. “De vorige directeur van KOOS is hier jaren geleden al wezen kijken. We worden natuurlijk constant benaderd door instellingen of particulieren die ons als partner/participant willen hebben. Dan maak je de afweging of het voorstel genoeg mogelijkheden biedt. Dat doet Ivoor wat ons betreft wel. De groene insteek van het project en de samenwerking met de verschillende partners zorgen wat ons betreft voor een flinke meerwaarde. Het wordt een concept met wisselwerking. Als een begeleidster van Zozijn een potje memory gaat spelen met haar cliënten, waarom zouden dan de kinderen die bij ons zijn ondergebracht, niet mee kunnen doen? Al onze medewerkers hebben wat dat betreft al instructies gekregen, maar zo meteen, als alle participanten hun intrek hebben genomen, dan begint het pas. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de deuren naar elkaar toe dicht blijven, maar dat is dus absoluut niet de bedoeling. Zoek de sterkte en de voordelen van de andere partijen op. Het moet een mini-gemeenschap worden. Het woord is nu aan de werkvloer!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.