starlight heino zet swaenewoerd in het licht

Evenals vorig jaar zet het Heinose bedrijf Starlight van Raaltenaar Willy Marsman het Raalter woonzorgcentrum Swaenewoerd, behorend tot Zorggroep Raalte, geheel belangeloos in het licht. Boven beide entrees van het zorgcentrum hangen sinds vorige week twee grote verlichte kerstornamenten.

Het verlichten van de entree is onderdeel van de overeenkomst die Willy Marsman samen met Paul Overmars van Zorggroep Raalte in november 2008 sloot tijdens de 1ste Raalter Beursvloer. Doordat de reacties vorig jaar overweldigend waren heeft Marsman besloten de deal jaarlijks voort te zetten.

Via Twitterkanalen is inmiddels bekend geworden dat de 2de Raalter Beursvloer op donderdag 3 maart 2011 plaatsvindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.