smeekens tweede op nk sprint

De tweede 500 meter van Jan Bos viel wat tegen, waardoor Smeekens toch nog op de tweede plaats eindigde in het klassement. Daarmee is hij zeker van deelname op de WK sprint die over twee weken in Heerenveen plaatsvindt.

Stefan Groothuis sleepte overigens met groot vertoon van macht zijn vierde nationale titel bij de sprintkampioenschappen binnen. Op beide 1000 meters maakte Groothuis veel indruk en op de 500 meters zag hij alleen Smeekens boven zich eindigen. Ook Groothuis is over twee weken te bewonderen in Heerenveen.

Voor wie niet weet waar dit bericht over gaat: We hebben het over schaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.