Home / archiefcentraal / sjoerd rene en simon bedankt

sjoerd rene en simon bedankt

“Van vrijdagochtend 17 december tot zondagavond 19 december hebben wij 66 uur doorgebracht in het Glazen Huis op de Grote Markt in Raalte. Doel van deze actie was om geld voor het KWF Kankerfonds op te halen. Toen wij zondagavond uit het huis werden gelaten hadden wij maar liefst 21.700,53 euro aan sponsordonaties ontvangen! Dit overtrof al onze verwachtingen. Middels dit bericht willen wij iedereen bedanken die heeft gedoneerd, meegefietst of op een andere manier heeft bijgedragen aan dit succes. Daarnaast zijn wij ook een groot aantal Raaltese en Sallandse ondernemers dankbaar die de bouw en de uitvoering van het Glazen Huis allemaal mogelijk hebben gemaakt!” aldus Sjoerd, René en Simon.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.