severijn ongeschonden terug uit margraten

Margraten stond wat lager op de ranglijst en als koploper kon Severijn zich geen nederlaag permitteren. Toch leek dat in het begin van de wedstrijd wel kunnen te gebeuren, want brutaal nam Margraten een 8 – 5 voorsprong. Echter met wat aanpassingen van de coach van Severijn en de inzet van de Heetense handbalsters was de stand in de rust 10 – 11 in het voordeel van Severijn.

Na rust kwam Heeten maar niet in het ritme en bleef het spel ver beneden het normale niveau. Tot vier minuten voor tijd was het billenknijpen. Van een rode kaart en een twee minutenstraf voor een speelster van Margraten wist Severijn te profiteren, waardoor in de slotfase van de wedstrijd nog vier punten werden gescoord.

Voorlopig hebben de handbalsters van Heeten een paar weken rust. De volgende wedstrijd is zaterdagavond 8 januari tegen Angeren in de sporthal in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.