sallandse politici invloedrijk in overijssel

Eddy van Hijum en Sabine Uitslag staan in de ‘Top 100 meest invloedrijke personen van Overijssel’. Op respectievelijk plaats 34 en 73 zijn de twee politici invloedrijk in de provincie namens Salland, maar verder kunnen we stellen dat Sallanders niet bepaald dominant zijn binnen de provincie. Onbetwist op nummer één staat niemand minder dan Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente.

De zakenmagazines Zwolle Business en Twente Business presenteren in hun eindejaarsedities een Top 100 van de meest invloedrijke personen van Overijssel, een lange lijst van koplopers, van ondernemers, maar ook van politici, bestuurders, kunstenaars en sporters die fascineren en inspireren door succesvol te zijn.

Eddy van Hijum, woonachtig in Laag Zuthem, bekleedt de 34e plaats in de lijst. “Mijn ambitie is om als fractiesecretaris een bindende factor te zijn in onze fractie en een bijdrage te leveren aan een scherper geprofileerd CDA. Ook wil ik voor Oost-Neder-land een brugfunctie blijven vervullen tussen Den Haag en de regio,” stelt Van Hijum in de Top 100. Sabine Uitslag uit Welsum staat op plek 73. Wellicht komt dat doordat ze door de lezers van Veronica Magazine werd uitgeroepen tot de meest sexy kamerlid.

Van Hijum en Uitslag bevinden zich in een gezelschap van onder andere Geert Jansen (oud-commissaris van de Koningin), Henk Jan Meijer (burgemeester Zwolle), Jonnie Boer (eigenaar De Librije), Hennie van der Most (ondernemer), Erben Wennemars, Marleen Veldhuis (zwemster) en Ilse de Lange.

Het volledige overzicht met toelichtingen en reacties van de gerangschikte personen is te vinden in de decembereditie van Zwolle Business en Twente Business, nummer 6 van jaargang 26, en op staging2.businessontmoetbusiness.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.