Home / archiefcentraal / sallandse kerstshow bij johnny holtkuile

sallandse kerstshow bij johnny holtkuile

Ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino heeft vrijdagmiddag met veel overtuiging opgetreden tijdens de Sallandse Kerstshow bij tuincentrum Johnny Holtkuile. De twee optredens van het Heinose Koor, onder leiding van Flip Jonkman, werden enthousiast ontvangen door de vele bezoekers. Jan de Mink zorgde deze middag voor het geluid.

Het koor zong onder andere liedjes uit een mis van Paul Th. Marxer en M. Haydn. Het kerstlied ‘Stil in die Nacht’ deed het bijzonder goed en ‘Gloria sei dir gesungen’ van Joh. Seb. Bach werd a capella gezongen.

Komende woensdagmiddag werkt ‘In de Maat’ mee aan de ‘Kerstviering voor Ouderen’ in ‘Het Kerkhuus’ in Heino. Dinsdagavond 21 december verplaatst het koor zich naar Raalte om deel te nemen aan het Kerstconcert in de Pauluskerk. De organisatie van dit concert is in handen van het mannenensemble ‘Salland Vocaal’. Elke woensdagmorgen oefent ‘In de Maat’ in zaal ‘De Herenbrink’ in Het Wooldhuis.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.