sallandse kerstshow bij johnny holtkuile

Ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino heeft vrijdagmiddag met veel overtuiging opgetreden tijdens de Sallandse Kerstshow bij tuincentrum Johnny Holtkuile. De twee optredens van het Heinose Koor, onder leiding van Flip Jonkman, werden enthousiast ontvangen door de vele bezoekers. Jan de Mink zorgde deze middag voor het geluid.

Het koor zong onder andere liedjes uit een mis van Paul Th. Marxer en M. Haydn. Het kerstlied ‘Stil in die Nacht’ deed het bijzonder goed en ‘Gloria sei dir gesungen’ van Joh. Seb. Bach werd a capella gezongen.

Komende woensdagmiddag werkt ‘In de Maat’ mee aan de ‘Kerstviering voor Ouderen’ in ‘Het Kerkhuus’ in Heino. Dinsdagavond 21 december verplaatst het koor zich naar Raalte om deel te nemen aan het Kerstconcert in de Pauluskerk. De organisatie van dit concert is in handen van het mannenensemble ‘Salland Vocaal’. Elke woensdagmorgen oefent ‘In de Maat’ in zaal ‘De Herenbrink’ in Het Wooldhuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.