salland dhuzes heino haalt 1600 euro op

De eerste actie van het fietsteam Salland d’HuZes, tijdens de Winterfair in Heino, heeft 1.600 euro opgeleverd voor het KWF Kankerfonds. Op de uitnodiging om deel te nemen aan de loterijen werd gretig ingegaan. De ‘altijd prijs kerstloterij’, waarbij je loten uit een kerstboom kunt kopen, was al voor het einde van de winterfair helemaal uitverkocht. De verkoop van de nummervakjes op de zogenaamde ‘honderdvellen’ was nagenoeg uitverkocht. Van de driehonderd vakjes werden er 275 verkocht.

De hoofdprijs, een ‘opoefiets’ van Batavus Old Dutch ter waarde van 400 euro, werd gewonnen door Mart Bosman. De fiets werd ter beschikking gesteld door BikeLife Heino. De tweede prijs ging naar Gé Smeenk. Hij won een Hometrainer van Intersport Schutte Raalte. De dinerbon voor twee personen van Oortwijn Restaurant Heino ging naar Emiel Berghuis.

Het fietsteam presenteerde zich tijdens winterfair voor de komende editie van de ALPE d’ HuZes op 9 juni 2011, de inzamelingactie voor het KWF. De leden van het fietsteam gaan proberen zes keer de Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen op een dag.

De eerstvolgende actie van het team Salland d’HuZes is het verzorgen van de garderobe tijdens het nieuwjaarsfeest in het oude gemeentehuis in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.