ruim deelnemersveld toernooi wado ryu

Aan het open karatetoernooi van karatevereniging Wado-Ryu uit Raalte deden afgelopen zaterdag 90 karateka’s mee uit het gehele land. De deelnemers kwamen onder andere uit Haarlem, Rotterdam, Genemuiden, Spijkenisse, Lelystad, Diepenveen en Kampen. De jury keek niet alleen naar de beste karateka, maar lette ook op techniek en de toepassing van de karateregelementen. De klasse 10 tot en met 12 jaar was goed vertegenwoordigd.

Gezien de doorstroming van de jeugd is er op dit moment weer ruimte op de zaterdagochtend om weer van start te gaan met een nieuwe jeugd groep vanaf 7 jaar. Trainingstijden zijn van 10.00 tot 11.00 uur. Meer informatie vind je op staging2.wado-ruy.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.