Home / archiefcentraal / ruim 25 fietsen van station verwijderd

ruim 25 fietsen van station verwijderd

Bij de derde ruimingsactie op de stations van Heino en Raalte, heeft de gemeente 27 fietsen laten verwijderen. De fietsen die verwijderd zijn, stonden allemaal op het station van Raalte, in Heino werden geen fietsen meegenomen.

Sinds maart van dit jaar gelden in de stationsgebieden van Raalte en Heino een aantal regels voor het stallen van fietsen. Zo is niet toegestaan de fietsen bij het station buiten de stalling te plaatsen. Ook fietsen die langer dan zes aaneengesloten weken bij de stations staan, worden verwijderd. Deze regels zijn vermeld op borden bij het station.

De verwijderde fietsen worden overgebracht naar het pand aan de Praamstraat 80 in Raalte. De verwijderde fietsen zijn elke week op dinsdag en donderdag van 12:00 uur tot 13:00 uur op te halen. De kosten zijn 10 euro. De fietsen worden gedurende 13 weken bewaard. Daarna worden ze eigendom van een particuliere organisatie.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.