ruim 25 fietsen van station verwijderd

Bij de derde ruimingsactie op de stations van Heino en Raalte, heeft de gemeente 27 fietsen laten verwijderen. De fietsen die verwijderd zijn, stonden allemaal op het station van Raalte, in Heino werden geen fietsen meegenomen.

Sinds maart van dit jaar gelden in de stationsgebieden van Raalte en Heino een aantal regels voor het stallen van fietsen. Zo is niet toegestaan de fietsen bij het station buiten de stalling te plaatsen. Ook fietsen die langer dan zes aaneengesloten weken bij de stations staan, worden verwijderd. Deze regels zijn vermeld op borden bij het station.

De verwijderde fietsen worden overgebracht naar het pand aan de Praamstraat 80 in Raalte. De verwijderde fietsen zijn elke week op dinsdag en donderdag van 12:00 uur tot 13:00 uur op te halen. De kosten zijn 10 euro. De fietsen worden gedurende 13 weken bewaard. Daarna worden ze eigendom van een particuliere organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.