reimink organiseert weer een biljarttriatlon

Biljartvereniging Reimink uit Lemelerveld organiseert dit jaar weer de biljarttriatlon. Op verschillende data in de kerstvakantie kunnen teams, bestaande uit drie personen, deelnemen aan één keer libre, één keer bandstoten en één keer driebanden.

Als je je met een team heb ingeschreven, speel je in de kerstvakantie de voorrondes op 21, 22, 23, of 29 december. Zondagmiddag 9 januari volgt voor acht teams de finale.

Mocht je mee willen doen, schrijf je dan voor 11 december. Dit kan bij Gerald Reimink door te bellen naar 371262 of 0622380031. Ben je beginnende of (ver)-gevorderde biljarter, dat maakt niet uit. Iedereen wordt ingedeeld naar eigen niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.